Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Безпека бездротових мереж Інтернету речей (IoT)» - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнародний університет, 2026)
Комплекс включає: 1. Силабус навчальної дисципліни «Безпека бездротових мереж Інтернету речей (IoT)» Соколов Артем Вікторович. 2. Робоча програма навчальної дисципліни «Безпека бездротових мереж Інтернету речей (IoT)» Соколов Артем Вікторович.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Безпека бездротових мереж Інтернету речей (IoT)». Одеса, 2026