Проблеми реалізації і забезпечення кримінального провадження - Лановенко, О. С. (Одеса: Фенікс, 2012)
У статті автор розглядає різноманітні погляди щодо поняття заходів забезпечення кримінального провадження і пропонує своє визначення цього правового інституту.
Лановенко О. С. Проблеми реалізації і забезпечення кримінального провадження / О. С. Лановенко // Правове життя сучасної України: матер. Міжнар. наук. конф. проф.-викл. складу (Одеса, 20–21 квітня 2012 р.). Т. 2 / відп. за випуск д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін / Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2012. – С.390-392.
Keywords: кримінальний процес; поняття заходів забезпечення кримінального провадження; примус; кримінальне провадження