Закінчення розгляду справ окремого провадження без ухвалення рішення - Воробель, Уляна Богданівна; Воробель, Ульяна Богдановна; Vorobel, Uliana B. (My University, 2009)
У статті проаналізовано можливість застосування норм інститутів припинення провадження у справі і залишення заяви без розгляду в особливому виробництві. Розкрито особливості пов'язані із застосуванням норм цих інститутів в особливому виробництві та висвітлені упущення і прогалини у правовому регулюванні цього питання.

В статье проанализирована возможность применения норм институтов прекращения производства по делу и оставление заявления без рассмотрения в особом производстве. Раскрыты особенности связанные с применением норм этих институтов в особом производстве и высветлены упущения и пробелы в правовом регулировании этого вопроса.

In the article opportunity of applying of norms of the institution of cessation of the case proceeding and leaving request without consideration in the one of the kinds of civil justice, particularly in special proceeding, is analysed. Features bound with applying norms of this institution in special proceeding are revealed; gaps and indeterminations in legal adjusting of this matter are elucidated.
Воробель У. Б. Закінчення розгляду справ окремого провадження без ухвалення рішення / У. Б. Воробель // Актуальні проблеми політики : зб. наук. пр. / редкол. : С. В. Ківалов (голов. ред.), Л. І. Кормич (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОН України, ОНЮА. – Одеса : Фенікс, 2009. – Вип. 38. – С.560-567.
Keywords: окреме провадження; закінчення розгляду справи без ухвалення рішення; позовне провадження; цивільне процесуальне законодавство; отдельное производство; окончания рассмотрения дела без принятия решения; исковое производство; гражданское процессуальное законодательство; separate proceedings; the end of the proceedings without decision; action proceedings; civil procedural law