Інтелектуальні пристрої та системи : методичні рекомендації для самостійної роботи здобувачів, які навчаються за другим (магістерським) рівнем вищої освіти в галузі знань 12 «Інформаційні технології» - Русу, Олександр Петрович; Русу, О. П.; Rusu, Oleksandr P. (Одеса : Кафедра комп’ютерних наук Міжнародного гуманітарного університету, 2023)
Методичні рекомендації для курсу «Інтелектуальні пристрої та системи» призначені для самостійної роботи здобувачів, що навчаються за другим (магістерським) рівнем в галузі знань 12 «Інформаційні технології». Методичні рекомендації розроблені відповідно навчального плану. До складу методичних рекомендацій входять навчальна програма, теми практичних занять та самостійної роботи студентів. Матеріали призначено для студентів факультету кібербезпеки, програмної інженерії та комп’ютерних наук Міжнародного гуманітарного університету. Дисципліна «Інтелектуальні пристрої та системи» надає студентам знання з особливостей використання програмних застосунків, комп’ютерних пристроїв або засобів кібербезпеки та захисту інформації в інтелектуальних пристроях та системах. При вивченні дисципліни особливу увагу приділяється існуючим та перспективним напрямкам розвитку інтелектуальних пристроїв та систем, спрямованих на зменшення рівня екологічного навантаження на довколишнє середовище та підвищення рівня енергетичної ефективності пристроїв та систем, що використовуються в різноманітних сферах людської діяльності.
Русу О. П. Інтелектуальні пристрої та системи : методичні рекомендації для самостійної роботи здобувачів, які навчаються за другим (магістерським) рівнем вищої освіти в галузі знань 12 «Інформаційні технології» [Електронне видання] / О. П. Русу. – Одеса : Кафедра комп’ютерних наук Міжнародного гуманітарного університету, 2023. – 15 с. Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/26514
Keywords: Напрями розвитку інтелектуальних систем; Інтелектуальні енергетичні системи; Інтелектуальні енергоощадні системи; Інтелектуальні системи на основі інтернет-речей; Research Subject Categories::TECHNOLOGY