Безпека життєдіяльності та охорона праці : методичні рекомендації до практичних занять та самостійної роботи здобувачів освіти спеціальності 172 «Електронні комунікації та радіотехніка» - Жигулін, Олександр Андрійович (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2025)
Методичні рекомендації з курсу «Безпека життєдіяльності та охорона праці» розроблено відповідно до навчального плану спеціальності 172 «Електронні комунікації та радіотехніка». Матеріали складаються з навчальної програми курсу, методичних рекомендацій з проведення практичних занять і завдань для самостійної роботи здобувачів, списку рекомендованої літератури. Їх актуальність і підвищення ступіня засвоєння забезпечується використанням штучного інтелекту, методів доповненої й уявної реальності. Призначено для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти факультету кібербезпеки, програмної інженерії та комп’ютерних наук Міжнародного гуманітарного університету.
Жигулін О. А. Безпека життєдіяльності та охорона праці : методичні рекомендації до практичних занять та самостійної роботи здобувачів освіти спеціальності 172 «Електронні комунікації та радіотехніка» [Електронне видання] / О. А. Жигулін ; Кафедра інформаційних технологій Міжнар. гуманітар. ун-ту. - Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2026. – 193 с. Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/32433
Keywords: нормативні акти з охорони праці та безпеки життєдіяльності; травматизм; розслідування нещасних випадків й аварій; умови праці; норми з освітлення й якості повітря; електробезпека; пожежна безпека; домедична допомога; система управління безпекою праці й життєдіяльності