Доксінг як загроза інформаційній безпеці - Ващак, Владислав Анатолійович (Одеса: Фелікс, 2021)
Стаття присвячена аналізу доксингу як загрозі інформаційної безпеки. Зазначено, що щоб захистити свою конфіденційність, необхідно знати, які інструменти використати для захисту своїх прав.
Ващак В. А. Доксінг як загроза інформаційній безпеці / В. А. Ващак // Шерешевські читання: Проблеми цивілістики в умовах пандемії та ІТ : матер. Всеукр. наук. конф. (м. Одеса, 10 грудня 2021 р.) / МОН України, НУ "ОЮА" ; за заг. ред.д.ю.н., проф. Є. О. Харитонова. – Одеса: Фенікс, 2021.– С. 231-234.
Keywords: доксінг; інформаційна безпека; загроза інформаційній безпеці; інтернет