Подання як акт Вищої ради юстиції: питання застосування - Гаврилюк, Ю. О. (Одеса: Фенікс, 2012)
В статті визначено та проаналізовано питання застосування актів та процедурних актів, зокрема, такі як подання. Висвітлено, що вказане формулювання цього акту Ради відповідає формально-юридичним вимогам до актів Ради та забезпечує більш ефективне виконання Радою покладених завдань.
Гаврилюк Ю. О. Подання як акт Вищої ради юстиції: питання застосування / Ю. О. Гаврилюк // Правове життя сучасної України: матер. Міжнар. наук. конф. проф.-викл. складу (Одеса, 20–21 квітня 2012 р.). Т. 2 / відп. за випуск д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін / Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2012. – С.65-67.Вища рада юстиції
Keywords: Вища рада юстиції; акти Вищої ради юстиції; акти та процедурні акти; подання як акт Вищої ради юстиції