Умовно-дострокове звільнення від відбування покарання крізь призму адвокатської діяльності - Зіменко, Х. А. (Одеса:Фелікс, 2013)
У статті досліджено і проаналізовано питання умовно-дострокового звільнення від відбування покарання крізь призму адвокатської діяльності.
Зіменко Х. А. Умовно-дострокове звільнення від відбування покарання крізь призму адвокатської діяльності / Х. А. Зіменко // Адвокатура: минуле та сучасність: матер. II міжнар. наук. конф. молодих вчених, аспір. та студ. (м. Одеса, 2 березня 2013 р.) / відп. за вип. д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін ; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2013. – С.292-294.
Keywords: адвокат; адвокатська діяльність; умовно-дострокове звільнення; Кримінальний кодекс України; Кримінально-процесуальний кодекс України