Криміналістична тактика - Цільмак, Олена Миколаївна (НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ЮРИДИЧНА АКАДЕМІЯ», 2015)
Методичні рекомендації «Криміналістична тактика» призначені для самостійної підготовки студентів юридичних факультетів до семінарських та практичних занять з навчальної дисципліни «Криміналістика». Вони побудовані таким чином, щоб під час самостійної підготовки до семінарських та практичних занять студенти здобули практичні знання й уміння, необхідні для юридичної діяльності.
Keywords: Криміналістика; кримінальний процес; розшукові дії; криміналістична тактика; процесуальні документи; навчальний план; засоби діагностики; особливості планування досудового розслідування злочину