Цивілістичні проблеми спортивного права : матеріали Круглого столу, місто Одеса, НУ «ОЮА», 28.10.2023 року - (:unkn) unknown (Одеса : Фенікс, 2023)
Збірник містить матеріали доповідей з теоретичних, історичних і методологічних проблем цивільного права та процесу, господарського права й процесу, аграрного, земельного, екологічного й природоресурсового права та інших галузей приватного права, які були оприлюднені на всеукраїнській науковій конференції, яка відбулась 15 листопада 2022 року в Національному університеті «Одеська юридична академія». Збірник спрямований на ознайомлення юридичної громадськості з дослідженнями науковців у сфері цивілістики і може бути корисний як у навчальному процесі, так і в науковій діяльності.
Цивілістичні проблеми спортивного права : матеріали Круглого столу, Одеса, 28.10.2023 р. [Електронне видання] / за заг. ред.: Є. Харитонова, І. Давидової, М. Ткалича ; Нац. ун-т «Одес. юрид. академія». – Одеса : Фенікс, 2023. – 89 с. – Режим доступу: …
Keywords: спортивна індустрія; кіберспорт; інформаційні технології; правове регулювання сфери фізичної культури і спорту; цивільне право