Питання загальної та професійної етики в адвокатській діяльності (пам'яті видатної людини-адвоката Йосипа Бронза) - Бакаянова, Н. М. (Одеса: Фенікс, 2022)
В статті зазначено, що адвокатська етика не створює іншої етики - такої, яка б не грунтувалась на загальних етичних приписах, а ті специфічні етичні норми, дотримання яких вимагає законодавство про адвокатуру та адвокатську діяльність, є варіативними проявами суспільних уявлень про те, як має діяти, яким має бути захисник прав, свобод та законних інтересів кожного з нас.
Бакаянова Н. М. Питання загальної та професійної етики в адвокатській діяльності (пам'яті видатної людини-адвоката Йосипа Бронза) / Н. М. Бакаянова // Адвокатура: минуле, сучасність та майбутнє : матеріали XІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 11 листопада 2022 р.) / редкол.:Н. М. Бакаянова (гол.) ; НУ «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2022. – С. 38-43.
Keywords: адвокат; норми етики; адвокатська етика; адвокатська діяльність; професійна діяльність адвоката