Плани практичних занять з елементами тренінгу з навчальної дисципліни «Лідерство» : практикум - Цільмак, Олена Миколаївна; Цільмак, О. М.; Цильмак, Елена Николаевна; Tsilmak, Olena M.; Лефтеров, Василь Олександрович; Лефтеров, В. О.; Лефтеров, Василий Александрович; Lefterov, Vasyl O. (Одеса : Фенікс, 2021)
У практикумі подаються плани проведення практичних занять з елементами тренінгу з навчальної дисципліни «Лідерство». Запропоновані психотренінгові вправи, рольові та ділові ігри, інші інтерактивні прийоми формування практичних навичок і вмінь ефективного управління і роботи з персоналом. Практикум буде корисним для науково-педагогічних працівників закладів вищої освіти, які навчають майбутніх фахівців з публічного управління та адміністрування, права, психології, соціології, інших соціономічних професій, а також для всіх, хто цікавиться методикою проведення практичних занять та психологією лідерства.

В практикуме подаются планы проведения практических занятий с элементами тренинга по учебной дисциплине «Лидерство». Предложенны психотренинговые упражнения, ролевые и деловые игры, другие интерактивные приемы формирования практических навыков и умений эффективного управления и работы с персоналом. Практикум будет полезен для научно-педагогических работников высших учебных заведений, обучающих будущих специалистов публичного управления и администрирования, права, психологии, социологии, других социономических профессий, а также для всех, кто интересуется методикой проведения практических занятий и психологией лидерства.

The workshop provides plans for practical classes with elements of training in the discipline "Leadership". Psychotraining exercises, role and business games, other interactive methods of formation of practical skills and abilities of effective management and work with personnel are offered. The workshop will be useful for research and teaching staff of higher education institutions that train future professionals in public management and administration, law, psychology, sociology, other socionomic professions, as well as for anyone interested in practical training methods and leadership psychology.
Цільмак О. М. Плани практичних занять з елементами тренінгу з навчальної дисципліни «Лідерство» : практикум / О. М. Цільмак, В. О. Лефтеров. - Одеса : Фенікс, 2021. - 60 с.