Правовий статус адвоката в Україні - Невірець, К. С. (Одеса: Юридична література, 2015)
У статті проведено аналіз правового статусу адвоката в Україні. Вказується, що під ним слід розуміти поєднання прав та обов'язків адвоката, відповідальності та гарантій його діяльності. Звертається увага на недоліки правового регулювання, зокрема, щодо визначення кола повноважень адвоката та гарантій його діяльності.
Невірець К. С. Правовий статус адвоката в Україні / К. С. Невірець // Адвокатура: минуле та сучасність : матеріали V Міжнар. наук. конф. (14 листоп. 2015 р., м. Одеса.) / уклад. : І. В. Гловлюк, О. В. Малахова, Л. Ю. Чекмарьова ; відп. за вип. М.М. Стоянов; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». - Одеса : Юридична література, 2015. – С. 128-129.
Keywords: адвокат; правовий статус адвоката; права адвоката; правова допомога; гарантії діяльності адвоката