Характеристика потнрпілої малолітньої особи,щодо якої вчинено статеві злочини. - Хижняк, Є.С.; Хижняк, Е.С.; Hizhnjak, E (My University, 2012)
The article deals with the matter of components of characteristic of minors – victims of sexual crimes.
Хижняк.Є.С. Характеристика потнрпілої малолітньої особи,щодо якої вчинено статеві злочини. //Актуальні проблеми політики : зб. наук. пр. / гол. ред. С. В. Ківалов ; відп. за вип. Л. І. Кормич. – Одеса : Національний університет "Одеська юридична академія" : Південноукраїнський центр гендерних проблем,2012.–Вип.44.C. 352 - 361.
Keywords: Статеві злочини; Характеристика малолітньої особи,щодо якої вчинено статеві злочини; Кримінальна віктімологія; Злочини проти малолітньої особи; Преступления против малолетних особ; Уголовная виктимология; Характеристика малолетней особы, против которой совершено половое преступление; Половые преступления; sex crimes; Feature juvenile person against whom the sex offenders; Criminal victimology; Crimes against young persons