До питання про відповідальність фізичних осіб у міжнародному праві - Стрельцов, Євген Львович; Стрельцов, Евгений Львович; Streltsov, Ievgen Lvovych (Одеса : Фенікс, 2016)
Досліджується проблема певних складнощів щодо притягнення до міжнародно-правової відповідальності фізичних осіб.

Исследуются сложные вопросы привлечения к международно-правовой ответственности физических лиц.

The article explores sophisticated issues of the subjection of individuals to international responsibility.
К вопросу об ответственности физических лиц в международном праве
Towards the Issue of Individuals’ Responsibility in International Law
Стрельцов Є. Л. До питання про відповідальність фізичних осіб у міжнародному праві / Є. Л. Стрельцов // Гуманітарний та інноваційний ракурс професійної майстерності: пошуки молодих вчених : матеріали ІІ міжнар. наук.-практ. конф. студ., аспір. та молод. вчених (м. Одеса, 27 жовт. 2016 р.) / оргком. : А. Ф. Крижановський (голов.), А. П. Овчиннікова (перш. заст.), Т. О. Крижановська (заст.), Є. Л. Стрельцов, М. П. Малицький, А. Пахлеванзаде, К. В. Громовенко, А. М. Меденцев, Т. В. Деркач, І. В. Ступак, Я. В. Лупій, Г. П. Пекліна ; МОН України, МГУ, ПРЦ НАПрНУ, Вищ. школа міжнар. віднос. та американістики, Вищ. школа комунікац., політол. та міжнар. віднос. – Одеса : Фенікс, 2016. – С. 125-126.
Keywords: Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE; міжнародно-правова відповідальність; суб’єкти міжнародного публічного права; міжнародно-правова кримінальна відповідальність; фізичні особи як суб’єкти міжнародно-правової кримінальної відповідальності; международно-правовая ответственность; субъекты международного публичного права; международно-правовая уголовная ответственность; физические лица как субъекты международно-правовой ответственности; international law responsibility; subjects of international public law; international criminal law responsibility; individuals as subjects of international law responsibility