Реформування концесійних відносин в Україні: питання правового регулювання - Горковенко, Валерія Сергіївна (Одеса: Гельветика, 2019)
У статті узагальнені питання правового регулювання розвитку концесійних відносин в Україні. Запропоновано основні напрямки удосконалення концесійних відносин в державі. Визначені першочергові заходи уряду щодо реформування нормативно-законодавчої бази.
Горковенко В. С. Реформування концесійних відносин в Україні: питання правового регулювання / В. С. Горковенко // Проблеми застосування норм аграрного, земельного та екологічного Права: збірник матеріалів Університетської інтернет-конференції «Проблеми застосування норм аграрного, земельного та екологічного права»: матер. конференції (м. Одеса, 24 травня 2019 року) / відп. ред. д.ю.н., доц. Т.Є. Харитонова, к.ю.н., доц. Є.О. Платонова, к.ю.н., доц. Л.А. Канівець, к.ю.н., доц. К.М. Караханян. – Одеса: Гельветика, 2019. – С. 61-63.
Keywords: концесія; державно-приватне партнерство; інфраструктурні проекти; нормативно-правові документи; реформування законодавства щодо концесій