Правова природа шлюбного договору за законодавством України - Сухова, Світлана Андріївна (Одеса: Фелікс, 2021)
Розглянуто питання щодо особливостей шлюбного договору. Аналізується визначення шлюбного договору, виділяються його ознаки. З'ясовано правову природу та місце шлюбного договору серед інших сімейно-правових договорів.
Сухова С. А. Правова природа шлюбного договору за законодавством України / С. А. Сухова // Шерешевські читання: Проблеми цивілістики в умовах пандемії та ІТ : матер. Всеукр.наук. конф. ( м. Одеса, 10 грудня 2021 р. ) / МОН України НУ «ОЮА» ; за заг. ред. д.ю. н., проф. Є. О. Харитонова. – Одеса: Фенікс, 2021. – С. 348-351.
Keywords: правочин; сімейно-правовий договір; шлюбний договір; подружжя; наречені; Сімейний кодекс України