Сімейний траст як ефективний механізм захисту та управління активами - Ходирєва, Ангеліна Вячеславівна (Одеса : Гельветика, 2020)
У статті розглядаєтья як створення сімейного трасту сприяє збереженню та захисту сімейних активів, плануванню правонаступності сімейного майна та гарантує подальшу передачу цих активів. Передача активів у професійне управління, управління та отримання прибутку бенефіціарами. Крім того, створення сімейного трасту дає змогу уникнути сімейних спорів, спорів у справах про спадкування й оскарження заповітів.
Ходирєва А. В. Сімейний траст як ефективний механізм захисту та управління активами / А. В. Ходирєва // Права людини – пріоритет сучасної держави : збірник матер. Всеукр. наук.-практ. Інтернет-конференції (10 грудня 2020 року, м. Одеса) / відп. ред. М. Р. Аракелян. – Одеса : Видавничий дім «Гельветика», 2020. – С. 74-79.
Keywords: сімейний траст; траст; захист та управління активами; сімейні спори