Юридична психологія : метод. реком. з підготовки до практичних занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузь знань: К «Безпека та оборона», спеціальність К9 «Правоохоронна діяльність» - Афонін, Д. С.; Геращенко, О. С.; Ташматов, В. А. (Одеса, 2026)
Методичні рекомендації з навчальної дисципліни «Юридична психологія» укладені згідно з вимогами навчального плану. Видання містить програму дисципліни, вказівки до практичних робіт, перелік джерел, тести та завдання для самопідготовки. У методичних рекомендаціях деталізовано плани практичних занять, питання для самоконтролю та індивідуальні кейси за кожним розділом. Методичні рекомендації розроблено для студентів бакалаврів НУ «Одеська юридична академія».
Афонін Д. С. Юридична психологія : метод. реком. з підготовки до практичних занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузь знань: К «Безпека та оборона», спеціальність К9 «Правоохоронна діяльність» / Д. С. Афонін, О. С. Геращенко, В. А. Ташматов ; НУ «Одеська юридична академія». – Одеса, 2026. – 57 с. Режим доступу : https://hdl.handle.net/11300/32418 ; DOI: 10.32837/11300.32418
Keywords: юридична психологія; психологія особистості злочинця; психологія скоєння окремих видів злочинів; психологічна характеристика злочинних груп; психологія потерпілого; психологія слідчої діяльності; психологія допиту