Гібридна війна та Російська Федерація - Телькі, В. С. (Одеса, 2017)
У статті розглядається проблема сутності і змісту гібридної війни, як нового явища в міжнародних відносинах. Аналізуються основні методи і форми гібридної війни, пропонуються варіанти вирішення цієї проблеми в Україні.
Телькі В. С. Гібридна війна та Російська Федерація / В. С. Телькі // VІІ Національний конвент: матеріали VІІ Національного конвенту Міжнародної асоціації студентів політичної науки (м. Одеса, 21-22 квітня 2017 р.). / за загальною редакцією Телешуна Я. С. – Одеса : Національний університет «Одеська юридична академія», 2017. – С. 91-94.
Keywords: гібридна війна; держава-агресор; економічний шантаж; інформаційна війна; кібервійна; мирне урегулювання; сепаратизм