Зміни в радянському трудовому законодавстві в 50-ті роки ХХ століття - Шершенькова, В. А.; Shershen'kova, V. (My University, 2010)
This article is devoted to research of one of the stages of historical development of Ukrainian labor legislation during Soviet period (50th years of the XX-th century).
Шершенькова В. А. Зміни в радянському трудовому законодавстві в 50-ті роки ХХ століття / В. А. Шершенькова // Актуальні проблеми політики : зб. наук. пр. / редкол. : С. В. Ківалов (голов. ред.), Л. І. Кормич (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОНмолодьспорт України, НУ ОЮА. - Одеса : Фенікс, 2010. - Вип. 40. - С. 538-545.
Keywords: зміни в радянському трудовому законодавстві в 50-ті роки XX ст.; изменения в советском трудовом законодательстве в 50-тые года XX в.; changes in the Soviet labor laws in the 50 years of XX century Tide.