Діяльність ЮНІСЕФ у сфері захисту прав дитини в умовах пандемії COVID-19 - Хендель, Наталія Володимирівна; Пасечник, Олена Владиславівна (Одеса : Гельветика, 2020)
У статті розкрито проблеми міжнародного співтовариства, зокрема, дитячий фонд ЮНІСЕФ, який забезпечує права дітей у всьому світі, у захисті дітей під час пандемії. Акцентовано увагу на тому, що лише спільними зусиллями міжнародних урядових організацій можлива ефективна боротьба з пандемією, яка є загрозою на щасливе , здорове дитинство.
Хендель Н. В., Пасечник О. В. Діяльність ЮНІСЕФ у сфері захисту прав дитини в умовах пандемії COVID-19 / Н. В. Хендель., О. В. Пасечник // Права людини – пріоритет сучасної держави : збірник матер. Всеукр. наук.-практ. Інтернет-конференції (10 грудня 2020 року, м. Одеса) / відп. ред. М. Р. Аракелян. – Одеса : Видавничий дім «Гельветика», 2020. – С. 157-160.
Keywords: права дитини; COVID-19; захист прав дитини; Юнісеф; ООН; захист дітей в умовах спалаху інфекційних захворювань