S.P.A.C.E. Society, Politics, Administration in Central Europe - (:unkn) unknown (Одеса, 2016)
Автори випуску: Андрущенко М. О. – незалежний дослідник, кандидат політичних наук Вдовичин І. Я. – професор кафедри теорії держави і права Львівської комерційної академії, доктор політичних наук Дворніченко Д. Ю. – доцент кафедри міжнародного права та міжнародних відносин Національного університету «Одеська юридична академія», кандидат політичних наук Кривошеїн В. В. – завідувач кафедри соціології Дніпропетровського національного університету імені Олеся Гончара, доктор політичних наук, професор Куц Г. М. – професор кафедри політології, соціології та культурології Харківського національного педагогічного університету імені Г. С. Сковороди, доктор політичних наук Маслов Ю. К. – професор кафедри філософії, історії та політології Одеського національного економічного університету, доктор політичних наук Монолатій І. С. – професор кафедри політології ДВНЗ «Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника», доктор політичних наук, професор Музиченко Г. В. – професор кафедри політичних наук і права Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К. Д. Ушинського, доктор політичних наук, професор Надибська О. Я. – завідувач кафедри філософії та соціально-економічних дисциплін Одеського державного університету внутрішніх справ, доктор філософських наук, професор Наумкіна С. М. – завідувач кафедри політичних наук і права Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К. Д. Ушинського», доктор політичних наук, професор Осипова С. А. – доцент кафедри політології та політичного управління Придністровського державного університету імені Т. Г. Шевченка, кандидат політичних наук Палінчак М. М. – декан факультету міжнародних відносин ДВНЗ «Ужгородський національний університет», доктор політичних наук, професор Перегуда Є. В. – завідувач кафедри політичних наук Київського національного університету будівництва і архітектури, доктор політичних наук, професор Поліщук І. О. – професор кафедри соціології і політології Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого, доктор політичних наук Проноза І. І. – старший викладач кафедри інформаційної діяльності та документознавства Київського національного університету культури і мистецтв, кандидат політичних наук Ростецька С. І. – доцент кафедри політичних наук Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К. Д. Ушинського, кандидат політичних наук Смола Л. Є. – професор кафедри видавничої справи та редагування Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут», доктор політичних наук, професор Тихомирова Є. Б. – завідувач кафедри міжнародної інформації Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки, доктор політичних наук Щудло С. А. – завідувач кафедри правознавства, соціології та політології Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка, доктор соціологічних наук, професор Яковлев Д. В. – декан факультету політології та соціології Національного університету «Одеська юридична академія», доктор політичних наук, професор Ярова Л. В. – професор кафедри соціології та психології Національного університету «Одеська юридична академія», доктор політичних наук, професор.
електронний науково-практичний журнал
S.P.A.C.E. Society, Politics, Administration in Central Europe : електронний науково-практичний журнал / редкол.: Д. В. Яковлев (голов. ред.), К. М. Вітман (заст. голов. ред.), Д. Ю. Дворніченко (відп. секр.) [та ін.] ; НУ «ОЮА». – Одеса, 2016. – Вип. 1. – 114 с.
Keywords: теорія політичної науки; історія політичної науки; політичні інститути; політичні процеси; політична культура; політична ідеологія; міжнародні системи; глобальний розвиток; етнополітологія; етнодержавознавство; теория политической науки; история политической науки; политические институты; политические процессы; политическая культура; политическая идеология; международные системы; глобальное развитие; этнополитология; этногосударствоведение; theory of political science; history of political science; political institutes; political processes; political culture; political ideology; international systems; global development; ethnopolitology; ethnostatelearning