Особливості легітимації владного рішення в умовах демократичного переходу - Драшкович, Анастасія Ігорівна (My University, 2013)
У статті розглянуто процес прийняття владного рішення в умовах перехідного періоду, механізми його легітимації в сучасних умовах. Відзначається необхідність перманентної участі громадян у діяльності владних інституцій.

В статье рассматривается процесс принятия властного решения в условиях переходного периода, механизмы его легитимации в современных условиях. Отмечается необходимость перманентного участия граждан в деятельности властных институтов.

The article discusses the process of decision making authority under transitional arrangements for its legitimacy in modern conditions. There is a need for permanent participation in the activities of government institutions.
Keywords: владне рішення; державно-політичне рішення; політичний менеджмент; постмодерне розуміння влади; властное решение; государственно-политическое решение; политический менеджмент; постмодерное понимание власти; authoritative decision; public-policy decision; political management; postmodern understanding of power