Ціна службової недбалості в Україні - Дунаєва, Т. Є. (Одеса, 2016)
У статті автор наголошує, що службова недбалість - це діяння, яке є невід'ємною ланкою в єдиному ланцюгу службових злочинів, протидія яким загалом забезпечує внутрішній суверенітет публічної влади, захист людини та інших цінностей від недобросовісної діяльності її представників.
Дунаєва Т. Є. Ціна службової недбалості в Україні / Т. Є. Дунаєва // Актуальні проблеми теорії кримінальної законотворчості та практики правозастосування: матеріали Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф. (м. Одеса, 27 груд. 2016 р.) відпов. ред. д.ю.н., професор В. О. Туляков, упор.: В. О. Туляков, Ю. Ю. Коломієць, О. В. Степаненко ; НУ«ОЮА», Каф. крим. прав., Одеський місцевий осередок ГО «Всеукраїнська асоціація кримінального права». – Одеса, 2016. – С. 267-270.
Keywords: становлення; розвиток; кримінальна відповідальність; службова недбалість; злочинні діяння; корупція