Аналіз передумов корупції в митних органах - Фанін, О. В. (Одеса: Фенікс, 2012)
Статтю присвячено аналізу передумов корупції в митних органах. Визначено характерні риси та форми прояву корупції в митних органах. Зроблено висновки, що урядам країн, які бажають мінімізувати передумови корупції в своїх митних адміністраціях, які в більшості випадків і є причинами цієї корупції, варто прийняти до уваги напрацьовані вченими висновки та виявлені взаємозв'язки.
Фанін О. В. Аналіз передумов корупції в митних органах / О. В. Фанін // Правове життя сучасної України: матер. Міжнар. наук. конф. проф.-викл. складу (Одеса, 20–21 квітня 2012 р.). Т. 2 / відп. за випуск д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін / Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2012. – С.127-129.
Keywords: корупція; митні органи; боротьба з корупцією; фіскальна та антикорупційна політика; передумови корупції в митних органах