Ціннісно орієнтовані мовні маркери в журналі «Жінка» - Мамич, М. В.; Mamich, M. V. (Одеса : Фенікс, 2014)
Автор дослідження вважає, що у мові журналу «Жінка» на різних рівнях — текстовому, стилістичному — закріплений широкий спектр ціннісних орієнтирів, що відображають складники мовної та концептуальної картини світу українців.
Мамич М. В. Ціннісно орієнтовані мовні маркери в журналі «Жінка» / М. В. Мамич // Правове життя сучасної України: матеріали Міжнар. наук. конф. проф.-викл. та аспірант. складу / відп. за вип. В. М. Дрьомін; НУ ОЮА, Півд. регіон. центр НАПрН України. – Одеса: Фенікс, 2014. – Т. 2. – С. 546-548.
Keywords: журнал «Жінка»; ціннісно орієнтовані мовні маркери; соціокультурні, тендерні, естетичні стереотипи в мові жіночого журналу «Жінка»; "Female" magazine; ценностно ориентированные языковые маркеры; value-oriented language markers; социокультурные, тендерные, эстетические стереотипы в языке женского журнала "Жінка"; socio-cultural, gender, aesthetic stereotypes in language women's magazine ""Female"