Менеджмент : практикум для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти - Кібік, Ольга; Котлубай, Вячеслав; Редіна, Євгенія; Фасій, Богдан; Капустян, Ірина (Одеса, 2026)
Практикум призначений для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, які вивчають дисципліну «Менеджмент». Практикум відповідає програмі навчальної дисципліни «Менеджмент». У практикумі представлено завдання, кейси, тести, питання для обговорення, питання для самоперевірки, теми доповідей, питання до заліку, питання до екзамену, а також список рекомендованої літератури.
Keywords: менеджмент; управління організаціями; менеджер