Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Штучні нейронні мережі» - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнар. ун-т, 2026)
Комплекс включає: 1. Силабус навчальної дисципліни «Штучні нейронні мережі» Русу Олександр Петрович. 2. Робоча програма навчальної дисципліни «Штучні нейронні мережі» Русу Олександр Петрович. 3. 121 Б ВК8 1 КЛ Штучні нейронні мережі. 4. 121 Б ВК8 1 ПР Штучні нейронні мережі. 5. 121 Б ВК8 1 СР Штучні нейронні мережі.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Штучні нейронні мережі». Одеса, 2026. URL: https://hdl.handle.net/11300/32600