GEOINT: можливості геопросторової розвідки - Задерейко, О. В.; Долінко, К. (Одеса, 2023)
Завданням геопросторової розвідки є отримання інформації, а також її оцінка та візуалізація географічно локалізованих процесів з використанням фото- або відеоконтенту, який дозволяє здійснювати його прив’язку до геопросторових даних.

The task of Geospatial Intelligence is to obtain information, as well as its assessment and visualization of geographically localized processes using photo or video content, which allows it to be linked to geospatial data.
Задерейко О. GEOINT: можливості геопросторової розвідки / Задерейко О., Долінко К. // Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Кіберпростір в умовах війни та глобальних викликів ХХІ століття: теорія та практика» (м. Одеса, 24 листопада 2023 р.). Одеса, 2023. С. 118 – 122.
Keywords: геопросторова розвідка; метадані; віртуальні мапи; GEOINT; OSINT; GEOINT-інструменти; GEOINT-задачі; GEOINT-tasks; GEOINT-tools; geospatial exploration; metadata; virtual maps; GEOINT; OSINT