Термінознавство : навчально-методичний посібник ля здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 03 «Гуманітарні науки» спеціальності 035 «Філологія» - Ульянова, Галина Олексіївна; Томчаковська, Юлія Олегівна; Строченко, Леся Василівна; Єрьоменко, Світлана Василівна; Потенко Людмила Олександрівна (Університетська книга, 2024)
Навчально-методичний посібник “Термінознавство” призначений для здобувачів вищої освіти спеціальності 035 «Філологія» спеціалізації 035.04 «Германські мови та літератури (переклад включно)». У посібнику пропонується конспект лекцій та перелік завдань для виконання на практичних заняттях / самостійної роботи при підготовці до практичних занять з навчальних дисциплін «Термінознавство» та «Термінологія міжнародного морського права (контрастивний аспект)». Запропоновані завдання спрямовані на вироблення навичок термінознавчих досліджень англійської мови.
Термінознавство : навч.-метод. посіб. для здобув. вищ. освіти перш. (бакалавр.) рівня вищої освіти галузі знань 03 «Гуманітарні науки» спец. 035 «Філологія» / уклад. Г. О. Ульянова, Ю. О. Томчаковська, Л. В. Строченко, С. В. Єрьоменко, Л. О. Потенко : Нац. ун-т «Одеська юридична академія». – Університетська книга, 2024. – 52 с. - Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.27385
Keywords: лінгвістика; термінознавчі студії; Контрастивна лінгвістика; мовознавство; Конвенції з міжнародного морського права; позначення морських рангів