Негативні зміни в станах та активності частини людей в екстремальних ситуаціях - Муленко, А.О. (Одеса, 2022)
У даній статті розглядаеться коротка характеристика екстремальних ситуацій, різні психічні стани людини, які можуть виникнути в момент впливу екстремальної ситуації. Для запобігання особистісних змін, що виникають в результаті впливу екстремальної ситуації, потрібно медико-психолого-психіатрична допомога.
Муленко А. О. Негативні зміни в станах та активності частини людей в екстремальних ситуаціях / А. О. Муленко// Особистість та суспільство в цифрову еру: психологічний вимір (до 25-річчя Національного університету "Одеська юридична академія" та 175-річчя Одеської школи права) : матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 24 черв. 2022 р.) [Електронний ресурс] / Нац. ун-т «Одес. юрид. акад.», каф-ра психології. – Одеса: Національний університет «Одеська юридична академія», 2022. – С.156-160. – Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/18037
Keywords: екстремальні ситуації; психічні стани; тривожність; стрес; фрустрація; агресивні; криза