Кримінологія : навчально-методичний посібник. 2-ге видання, перероблене - Федчун, Наталія Олександрівна; Аркуша, Лариса Ігорівна; Дрьомін, Віктор Миколайович; Стародубов, Сергій Вікторович; Цитряк, Віктор Ярославович; Мельничук, Тетяна Володимірівна; Дикий, Олег Вікторович (Одеса, 2023)
Навчально-методичний посібник адресований здобувачам вищої освіти першого (бакалаврського) рівня факультету прокуратури та слідства (кримінальної юстиції) Національного університету «Одеська юридична академія» для підготовки до занять з навчальної дисципліни «Кримінологія». У посібнику наводяться методики підготовки до практичних занять та самостійної роботи, перелік навчальних тем та питань для підсумкового контролю знань і вмінь. Зібрано перелік основних нормативно-правових документів у сфері протидії злочинності, спеціальної літератури та Інтернет-ресурсів з кримінологічних питань.
Аркуша Л. І. Кримінологія : навч.-метод. посіб. ( 2-ге вид., перероб. ) / Л. І. Аркуша, В. М. Дрьомін, С. В. Стародубов, Н. О. Федчун, В. Я. Цитряк, Т. В. Мельничук, О. В. Дикий; НУ «ОЮА». – Одеса : Бондаренко М. О., 2023. – 98 с. Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.24893
Keywords: кримінологія; злочинність; детермінація злочинності; вчення про особу злочинця; концепції запобігання злочинності; загальнокримінальна корислива злочинність; насильницька, рецидивна та професійна злочинність; організована злочинність та злочинність неповнолітніх; корупційна злочинність; злочинність у сфері обігу наркотиків