Деякі аспекти новелізації наказного провадження - Ахмач, Г. М.; Ахмач, А. М.; Ahmach, A. M. (Одеса : Юрид. л-ра, 2012)
Стаття присвячена визначенню сутності та характерних особливостей наказного провадження. Проведений аналіз норм права, які регулюють наказне провадження, внесено конкретні пропозиції щодо вдосконалення чинного законодавства.
Ахмач Г. М. Деякі аспекти новелізації наказного провадження / Г. М. Ахмач // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. /редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОНмолодьспорт України, НУ «ОЮА». – Одеса : Юрид. л-ра, 2012. – Вип. 66. - С. 323-328.
Keywords: судовий наказ; наказне провадження; Закон України «Про судоустрій і статус суддів»; європейське право; судебный приказ; приказное производство; Закон Украини «О судоустройстве и статусе судей»; европейское право; court order; order realization; to the Law of Ukraine «On judiciary and judges' Status»; the European law