Суб'єкти надання вторинної безоплатної правової допомоги в цивільному процесі - Неклеса, Ю. В.; Neklesa, Y. V. (Одеса : Юрид. л-ра, 2012)
У статті досліджено питання визначення кола суб'єктів надання вторинної правової допомоги в цивільному процесі, підкреслена особлива роль адвокатури в наданні такої допомоги, проаналізовані новели законодавства у сфері надання безоплатної правової допомоги та виявлені окремі неузгодженості цього законодавства, узагальнений досвід зарубіжних країн у даній сфері.
Неклеса Ю. В. Суб'єкти надання вторинної безоплатної правової допомоги в цивільному процесі / Ю. В. Неклеса // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОНмолодьспорт України, НУ «ОЮА». – Одеса : Юрид. л-ра, 2012. – Вип. 66. - С. 339-347.
Keywords: безоплатна правова допомога; безоплатна вторинна правова допомога; адвокатура; адвокат; цивільний процес; бесплатная правовая помощь; бесплатная вторичная правовая помощь; адвокатура; адвокат; гражданский процесс; free legal aid; secondary free legal aid; advocacy; advocate; civil procedure