Багатомірність кримінального права: загальні застереження у контексті аналізу правозастосовчої діяльності вищих судових національних та наднаціональних інстанцій - Вечерова, Є. М. (Одеса, 2016)
Статтю присвячено розгляду сутності кримінального права. Доводиться, що пріоритетне значення серед представлених характеристик кримінального права належить саме властивостям кримінального права, які покладені в основу його структури та ознак.
Вечерова Є. М. Багатомірність кримінального права: загальні застереження у контексті аналізу правозастосовчої діяльності вищих судових національних та наднаціональних інстанцій / Є. М. Вечерова // Кримінально-правова політика України у дискурсі рішень Європейського суду з прав людини: матер. міжнар.наук.-практ. інтернет-конф., (м. Одеса, 22 квітня 2016 р.) / Одеса, 2016. – С. 28-33.
Keywords: кримінальне право; кримінальний закон; структура кримінального права; Європейський суд з прав людини; кримінальне законодавство