Цивільне право : навч.метод. посібник для здобувачів передвищої освіти ступеня «фаховий молодший бакалавр» - Возняковська, К. А.; Факас, І. Б.; Біленець, Д. А.; Тодорюк, Д. Б. (Чернівці, 2024)
Навчально-методичний посібник розроблений відповідно до робочої програми навчальної дисципліни «Цивільне право», яка є обов’язковою складовою для здобувачів передвищої освіти освітнього ступеня «фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю 081 «Право».
Возняковська К. А. Цивільне право: навч.метод. посібник для здобувачів передвищої освіти ступеня «фаховий молодший бакалавр» / Возняковська К. А., Факас І. Б., Біленець Д. А., Тодорюк Д. Б. – Чернівці, 2024. – 98 с.
Keywords: цивільне право; суб’єкти цивільних правовідносин; об’єкти цивільних прав; правочини; відповідальність в цивільному праві; захист цивільних прав; речові права; зобов’язальне право; цивільно-правовий договір