Правове життя сучасної України - (:unkn) unknown (Одеса : Видавничий дім "Гельветика", 2019)
Перший том збірнику матеріалів Міжнародної науково-практичної конференції «Правове життя сучасної України» відображає результати філософських, політичних, соціологічних, загальнотеоретичних та історико-правових досліджень держави та права. Розглядаються актуальні проблеми міжнародного права, європейського права і порівняльного правознавства, сучасного конституціоналізму, морської та митної політики держави. Приділено увагу питанням трудового, земельного, аграрного та екологічного права, праву соціального забезпечення, юридичної лінгвістики та перекладу. Аналізуються проблеми застосування сучасних інформаційно-комунікаційних технологій у правовій сфері. Видання буде корисним для наукових працівників, викладачів, докторантів, аспірантів, студентів закладів вищої освіти, а також юристів-практиків, які цікавляться особливостями правового розвитку сучасної України.
матеріали Міжнародної науково-практичної конференції
Правове життя сучасної України : у 2 т. : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 17 трав. 2019 р.) / відп. ред. Г. О. Ульянова. – Одеса : Видавничий дім «Гельветика», 2019. – Т. 1. – 722 с
Keywords: право; конференція; право; конференция; law; conference