Економічна ефективність програмних систем : методичні рекомендації для самостійної роботи здобувачів освіти спеціальності 014 Середня освіта (Інформатика) - Жигулін, Олександр Андрійович (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2025)
Методичні рекомендації з курсу «Економічна ефективність програмних систем» розроблено відповідно до навчального плану спеціальності 014 Середня освіта (Інформатика). Матеріали складаються з навчальної програми курсу, методичних рекомендацій з проведення практичних занять і завдань для самостійної роботи здобувачів, списку рекомендованої літератури. Призначено для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти факультету кібербезпеки, програмної інженерії та комп’ютерних наук Міжнародного гуманітарного університету.
Жигулін О. А. Економічна ефективність програмних систем [Електронне видання] : методичні рекомендації для самостійної роботи здобувачів освіти спеціальності 014 Середня освіта (Інформатика) / О. А. Жигулін ; Кафедра інформаційних технологій Міжнар. гуманітар. ун-ту. - Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2025. – 20 с. Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/32423
Keywords: економічна ефективність програмних систем; кризові умови розвитку підприємства; ефективність бізнесу; логістика бізнес процесів; операційний цикл підприємства; оцінка економічної ефективності сталості розвитку бізнесу