Відмова від захисника або його заміна в кримінальному провадженні - Балишев, М. В. (Одеса: Юридична література, 2015)
Стаття присвячена дослідженню проблематики відмови від захисника або його заміна в кримінальному провадженні. Проаналізовано основні напрямки та підходи щодо вивчення вказаної проблематики.
Балишев М. В. Відмова від захисника або його заміна в кримінальному провадженні / М. В. Балишев // Адвокатура: минуле та сучасність : матеріали V Міжнар. наук. конф. (14 листоп. 2015 р., м. Одеса.) / уклад. : І. В. Гловлюк, О. В. Малахова, Л. Ю. Чекмарьова ; відп. за вип. М.М. Стоянов; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». - Одеса : Юридична література, 2015. – С. 240-242.
Keywords: адвокат; захисник; клієнт; підозрюваний; обвинувачений; договір; відмова від захисника; спосіб захисту