Англомовний науковий дискурс: сучасний стан та перспективи подальших досліджень - Томахів, М. В.; Томахив, М. В.; Tomakhiv, М. V. (Одеса : Гельветика, 2015)
У статті аналізуються сучасні підходи до визначення понять «дискурс» та «науковий дискурс», розглядаються характерні ознаки сучасного наукового англомовного дискурсу, його типологія та різноманітність жанрів.
Томахів М. В. Англомовний науковий дискурс: сучасний стан та перспективи подальших досліджень / М. В. Томахів // Одеський лінгвістичний вісник. – 2015. – Вип. 5. – Т. 2 – С. 154-157.
Keywords: дискурс; науковий дискурс; ознаки наукового дискурсу; жанри наукового дискурсу; відеолекція; научный дискурс; признаки научного дискурса; жанры научного дискурса; видеолекция; discourse; scientific discourse; characteristic features of scientific discourse; genres of scientific discourse; video lecture