Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "Бізнес- планування", зі спеціальності 181 "Харчові технології" Бакалавр - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2025)
Комплекс включає: 1. Силабус. Бізнес-планування.2024. Каламан Ольга Борисівна. 2. Конспект лекцій з дисципліни «Бізнес-планування» для студентів, які навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології» освітньої програми «Ресторанні технології» СВО «Бакалавр» денної та заочної форм навчання / О. Б. Каламан. Одеса: МГУ, 2024. 61 с. 3. Методичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни «Бізнес-планування» для студентів, які навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології» освітньої програми «Ресторанні технології» СВО «Бакалавр» денної та заочної форм навчання / О. Б. Каламан. Одеса: МГУ, 2024. 52 с. 4. Методичні вказівки до самостійної роботи з дисципліни «Бізнес-планування» для студентів, які навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології» освітньої програми «Ресторанні технології» СВО «Бакалавр» денної та заочної форм навчання / О. Б. Каламан. Одеса: МГУ, 2024. 21 с. 5. Питання до заліку.Бізнес-планування. 6. Теми рефератів. Бізнес-планування. 7. Тести. Бізнес-планування. 8. Робоча програма.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "Бізнес- планування", зі спеціальності 181 "Харчові технології" Бакалавр ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2025. Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/29209