Цифрова освіта: інновації та перспективи - Єрмакова, Світлана Станіславівна; Єрмакова, С. С.; Yermakova, Svitlana S.; Биков, А. В. (Одеса : Видавничий дім «Гельветика», 2025)
У статті розглядаються сучасні тенденції і ключові інновації у галузі цифрової педагогіки. Аналізується вплив цифрових технологій на освітній процес, включаючи транформацію дидактичних засад освітнього процесу. Окреслено перспективи розвитку цифрової педагогіки такі як – персоналізоване навчання, гейміфікація та інтерактивні середовища, хмарні технології та співпраця, аналітика навчання та відкриті освітні ресурси. Визначено виклики з якими стикаються освітні навчальні заклади у мовах в провадження цих змін.
Єрмакова С. С. Цифрова освіта: інновації та перспективи / С. С. Єрмакова, А. В. Биков // Передові технології в інформаційно-комунікаційній інженерії (ATICE'2025) : матеріали Міжнародної конференції / за заг ред. С. В. Ківалова ; Міжнародний гуманітарний університет. – Одеса : Видавничий дім «Гельветика», 2025. – С. 113-115. - Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.30123
Keywords: цифрова педагогіка; цифрова освіта; медіакомпетентності