Створення радіопередачі на тему сучасної музичної культури «K-POP від початку до сьогодення» - Карагяур, Алефтіна; Карагяур, А. (Національний університет «Одеська юридична академія», 2024)
Радіопередачу присвячено дослідженню та аналізу так званої «Корейської хвилі» або «халлю». Метою створення є ознайомлення слухачів з одним із популярніших музичних напрямів сьогодення, K-POP. Та популяризація цієї культури серед української аудиторії. Задача радіопередачі це - ознайомлення та більше занурення в Азійську, а саме Корейську культуру. The radio program is devoted to research and analysis of the so-called "Korean wave" or "hallyu". The purpose of creation is to familiarize listeners with one of the most popular music trends today, K-POP. And the popularization of this culture among the Ukrainian audience. The task of the radio broadcast is to familiarize and immerse more in Asian, namely Korean culture.
Карагяур А. Створення радіопередачі на тему сучасної музичної культури «K-POP від початку до сьогодення» / Алефтіна Карагяур // Журналістика та соціальні комунікації в контексті становлення громадянського суспільства в Україні і в світі: виклики, тенденції, перспективи : матер. ІІ Всеукраїнської наук.-практ. конф. (м. Одеса, 15 березня 2024 р.) / [наук. ред. В. Колкутіна, упоряд. Ю. Грушевська]. – Одеса : Національний університет «Одеська юридична академія», 2024. – С. 47-49.
Keywords: радіопередача; K-POP; халлю; музика; стилі; жанри; радіо; ознайомлення з Корейською культурою; radiobroadcast; hallyu; music; styles; genres; radio; familiarization with Koreanculture