Позитивна та зворотна дискримінація у виборчій сфері - Афанасьєва, Мар’яна Володимирівна; Афанасьєва, М. В.; Afanasieva, Mariana V. (Одеса : Гельветика, 2019)
Стаття присвячена позитивній і зворотній дискримінації у виборчій сфері. Аналізуються позитивні дії, що застосовуються державою стосовно уразливих груп, і наслідки, до яких призводить їх упровадження, зокрема зворотна дискримінація.

The article is devoted to positive and reverse discrimination in the electoral field. It analyzes the affirmative actions taken by the state in relation to vulnerable groups and the consequences to which they are implemented, i particular, reverse discrimination
Афанасьєва М. В. Позитивна та зворотна дискримінація у виборчій сфері / М. В. Афанасьєва // Юридичний вісник. - Одеса : Гельветика - 2019. - № 1. - С. 19-24.
Keywords: вибори; зворотна дискримінація; позитивні дії; позитивна дискримінація; уразливі групи; Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE; elections; reverse discrimination; positive actions; positive discrimination; vulnerable groups