Он-лайн кредитування та його перспективи - Берназ-Лукавецька, Олена Михайлівна (Одеса, 2017)
В даній статті проведено аналіз он-лайн кредитування, надано його поняття та особливості, розглянуті різно-види інтернет-технологій, які можуть використовуватися в кредитуванні, втому числі використовуючи приклади країн Європейського Союзу. У статті проаналізовано процедура отримання он-лайн кредиту шляхом заповнення заявки через Інтернет.
Берназ-Лукавецька О. М. Он-лайн кредитування та його перспективи / О. М. Берназ-Лукавецька // Часопис цивілістики : наук.-практ. журн. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), Є. О. Харитонов (заст. голов. ред.), К. Г. Некіт (відп. секр.) [та ін.]. – Одеса, 2017. – Вип. 26. – С. 34-37.
Keywords: Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE; он-лайн кредитування; кредитний договір; інтернет-технології; кредитна послуга; інтернет-заявка; on-line lending; loan agreement; internet technologies; credit service; internet application