Кровне споріднення як одна із підстав виникнення суб'єктивних прав та обов'язків батьків і дітей - Гунчак, Тетяна Миколаївна (Одеса: Фелікс, 2021)
У статті зроблено висновок, що для виникнення суб'єктивних прав та обов'язків між батьками та дітьми важливе значеня відіграє наявність тріади елементів фактичного складу - це народження дитини, встановлення її походження, а також державна реєстрація походження дитини.
Гунчак Т. М. Кровне споріднення як одна із підстав виникнення суб'єктивних прав та обов'язків батьків і дітей / Т. М. Гунчак // Шерешевські читання: Проблеми цивілістики в умовах пандемії та ІТ : матер. Всеукр. наук. конф. (м. Одеса, 10 грудня 2021 р.) / МОН України, НУ "ОЮА" ; за заг. ред.д.ю.н., проф. Є. О. Харитонова. – Одеса: Фенікс, 2021.– С. 297-301.
Keywords: сім'я; сімейні відносини; народження дитини; Сімейний кодекс України; кровне споріднення