Розвиток концепцій інформаційного суспільства: від формування теорії постіндустріалізму до сучасності - Білоусов, Олександр Сергійович (My University, 2013)
У статті проаналізовано розвиток концепцій інформаційного суспільства, починаючи від процесу становлення теорії постіндустріалізму та завершуючи сучасним теоретичним осягненням проблеми. Репрезентовані думки видатних дослідників інформаційного суспільства.

В статье дан анализ развития концепций информационного общества, начиная с процесса становления теории постиндустриализма и заканчивая современным теоретическим освоением проблемы. Представлены идеи выдающихся исследователей информационного общества.

The article analyzes the development of the information society, beginning with the process of the post-industrialism theory to contemporary theoretical mastering of the problem. The ideas of prominent researchers of the information society are represented.
Keywords: інформаційне суспільство; теорія постіндустріалізму; інформація; информационное общество; теория постиндустриализма; информация; theory of post-industrialism; information society; information