Міграційна інтолерантність в умовах глобалізації - Іванова, Анастасія В’ячеславівна; Іванова, А. В.; Иванова, Анастасия Вячеславовна; Ivanova, Anastasiia V. (Одеса: Фенікс, 2017)
Стаття присвячена аналізу феномену міграційної інтолерантності в контексті глобалізаційних перетворень в світі. Виявлені тенденції небезпечних трансформацій міграційних конфліктів у різні масові форми нетерпимості.

Статья посвящена анализу феномена миграционной интолерантности в контексте глобализационных изменений в мире. Выявлены тенденции опасных трансформаций миграционных конфликтов в разные массовые формы нетерпимости.

The article deals with implementation of review of the phenomenon of migration intolerance in the context of globalization changes in the world. The author identifies the main tendencies of transformation of migration conflicts to various different mass forms of migration intolerance.
Іванова А. В. Міграційна інтолерантність в умовах глобалізації / А. В. Іванова // Актуальні проблеми політики : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. редкол.), Л. І. Кормич (голов. ред.), А. В. Полухіна (відп. ред.) [та ін.] ; НУ «ОЮА», Південноукр. центр гендер. проблем. – Одеса : Фенікс, 2017. – Вип. 60. – С. 154-161.
Keywords: міграційна інтолерантність; глобалізація; глобальні трансформаційні зміни; інтеграція; миграционная интолерантность; глобализация; глобальные трансформационные изменения; интеграция; migratory intolerance; globalization; global transformational changes; integration; Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE::Other law::International law