Роль організації об'єднаних націй в протидії нелегальній міграції - Мануїлова, Катерина Вікторівна (Одеса : Гельветика, 2020)
У статті досліджується стан нелегальної міграції , розглядається питання міжнародно-нормативного регламентування нелегальної міграції.
Мануїлова К. В. Роль організації об'єднаних націй в протидії нелегальній міграції / К. В. Мануїлова // Права людини – пріоритет сучасної держави : збірник матер. Всеукр. наук.-практ. Інтернет-конференції (10 грудня 2020 року, м. Одеса) / відп. ред. М. Р. Аракелян. – Одеса : Видавничий дім «Гельветика», 2020. – С. 142-144.
Keywords: нелегальна міграція; нормативно-правове регулювання процесів нелегальної міграції; європейські угоди та конвенції; міграція; ООН